Om oss

17 november 2006 köpte familjen Guldåker Försvarets Civilanställdas Semesterhem i Tofta, precis i området där havet möter land. I drygt 60 år har stället fungerat som semesterboende åt de civilanställda i försvaret, så det finns en gedigen semestertradition förknippad med platsen.

70-talet är välbevarad med stilenliga tapeter och inredning i sen 70-talsstil, vilket känns fantastiskt trevligt för oss som är uppvuxna med liknande inredning. Mycket färg och mycket mönster. Parstugan andas lite mer 50-60 tal och är också den ursprungliga byggnaden från efterkrigstiden, men är dock renoverad 2011 för att få lite mer komfort än tidigare.

Vi vill gärna fortsätta att erbjuda sommargäster ett trevligt boende där man är granne med hav och strand och där man kan bo bekvämt under Gotlandsvistelsen. För oss är det viktigt att man trivs i sitt boende och att det inte känns som ett trist sterilt hotell – man ska kunna känna sig hemma :).

Familjen Guldåker har gotländskt/värmländskt påbrå, men bor i Skåne utanför Lund. Som bisyssla driver vi ett litet bostadsbolag (Lilla Bjällerup Bostäder) med permanentbostäder på vår skånegård. Semesterhemmet på Gotland blir en trevlig kontrast till vardagsboendet.